Thuisreis Advent Qigong

De advent periode is aangebroken. De winter lijkt van start te zijn gegaan. De Yin fase van de seizoenen. De donkere dagen voor kerst! Thuisreis heeft in plaats van zo’n kartonnen kaart met chocolaatjes er in ook elke dag een kleine verrassing achter een luikje. 24 dagen lang!

De luikjes zijn verstopt op mijn socialmedia accounts @Thuisreis. Op Instagram, Facebook en YouTube experimenteer ik met live filmpjes maken. Ze duiken dan ook steeds op verschillende plaatsen op. De meeste kun je terug kijken. (Mijn kinderen snoepen ook wel eens verschillede chocolaatjes achter elkaar op, omdat ze een dag of wat zijn vergeten, haha) Maar zo kun je elke dag een paar Qigong weetjes en/of oefeningetjes tot je nemen, uitproberen en genieten van de energie die je kunt leren volgen, voeden, versterken, opslaan, recyclen en benutten op een moment als je het nodig hebt.

Qi= levenskracht of levens energie Gong= vaardigheid of werk

Dus werk elke dag al is het maar 5 of 10 min. aan het cultiveren van je levensenergie 😉

Met kerstmis straal jij als nooit tevoren! En wie weet, raak jij ook wel verslingert aan deze bijzondere bewegingsmeditatie. Je kunt het inzetten als een ontspanningsmomentje op een moment dat het voor jou uitkomt, je kunt het zien als hobby en zelfs als sport, je kunt de kennis en vaardigheid meenemen als een levensstijl, om je gezond, energiek en vitaal te voelen.

Natuurlijk worden likes, hartjes, duimpjes omhoog, reacties, berichtjes en abonneren zeer gewaardeerd. En jou reactie zorgt er voor dat meer mensen mijn energiecadeautjes kunnen bereiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *