AdemKracht & Stress en TraumaRelease

BreathPower,  AdemKracht, wat is dat?

Er zijn veel benamingen voor de leer van effectief ademhalen. Daarbij behoren tientallen diverse ademhalingstechnieken, in Yoga en Qigong zijn er hele te beoefenen en daarom past het helemaal bij Thuisreis. 

De Healing Breath techniek is een andere benaming voor Transformational breathing van Judith Kravitz. In het Nederlands spreken we van Verbonden Ademhaling. Een Healing Breath ademsessie werkt op drie gebieden:

  • Het fysieke lichaam
  • Het emotionele systeem
  • Mentaal en spiritueel niveau

Fysiek vindt er een zuivering plaats van zuurstof en het ervaart enorme boost. Als een kettingreactie geeft dit ruimte in het lichaam, geest en sensaties in een hogere frequentie die je raken en als aangenaam kunt ervaren, emoties krijgen ruimte om los te laten . Een ademsessie lucht op. Voor iedereen! Dit brengt ook een verbondenheid tussen lichaam en geest. Je kunt je liefdevoller voelen en meer eenheid ervaren met jezelf, je ware ik, met alles wat er nu wel of niet is.

Door bewust en effectief te ademen wordt je waarnemingsvermogen aanzienlijk vergroot, wordt lichaams natuurlijk zelfherstellend vermogen geoptimaliseerd, kun je bewuster keuzes maken en vinden er gezonde processen plaats.

Van top tot teen, zelfs op dieper cel niveau, bereik je verbetering voor jouw gehele welzijn. Transformatie die jouw geheel, holistisch verandering en verbetering brengt.

Diane’s Thuisreis naar AdemKracht

Sinds december 2022 ben ik officieel BreathWork Coach, na een heel intensieve opleiding en trainingsperiodes in Zweden bij Erik van Tilburg, Ockelbo BreathWork instituut. Het was een zeer bijzonder reisavontuur, vol wonderlijke ervaringen. Voor mezelf, maar ook voor clienten die ik intussen heb mogen coachen en verzorgen.

Effectief ademen heeft een bijzonder merkbaar effect op je hele zijn. AdemWerk is ook QiGong dus voor mij een hele logische verdieping en verbreding. Vanuit Qigong was ik me al bewust van wat AdemKracht met je kan doen. Ik was voor mezelf opzoek naar mijn Yang, mijn kracht. Ik had me al verdiept in de Wim Hof Methode, wat een soortgelijke benadering heeft als BreathWork. Ik was nieuwsgierig naar welke mogelijkheden dit zo opleveren als ik het combineer met Qigong en hoe je de stress en trauma uit het fysieke lichaam los kan laten.

Inmiddels maak ik mooie combinaties van Oosterse kennis uit de Traditionele Geneestkunst (TCM) acupressuur/drukpuntmassage en geavanceerder nieuwe technieken uit het westen Myofacial Release (MFR) waarvan ik jou wil laten profiteren om je thuis te voelen in je eigen lichaam, met hart en ziel. Deze holistische processen van het menselijk lichaam zijn om gebruik van te maken, niet om als een mystiek geheim verloren te laten gaan. Dit is gewoon kennis van de natuur, onze menselijke natuur, de biologie van ons geweldige zelfherstellende vermogen.

Verbonden Ademhaling Coaching 

Privé sessie 1 op 1 (duo ook mogelijk), 120-150 min.

€150 deze maand boeken €130!

Inclusief thee, fruit na afloop.

Intakegesprek gratis 

Ik ontvang je in mijn eigen studio aan huis. Kom in comfortabele, loszittende kleding.  In elke sessie stemmen we af op wat jij nodig hebt op dat moment. Jij mag je peroonlijke intentie aangeven. Tijdens de sessie coach ik jou en geef ik gerichte acupressuur massage.

Yin Adem Massage Sessie

Privé sessie 1 op 1,  60 min. €65  Inclusief thee

Hierbij volgen en onderzoeken we jouw natuurlijke rustige ademhaling samen. Ik coach je zonder woorden en masseer hoofd, gezicht, armen, voeten, schouders, borst, buik.

Jij komt in loszittende, comfortabele kleding (Vrouwen bij voorkeur beugelloze bh)

(Zie ook Massage)

Nieuw: Borstmassage

Oefenclienten gezocht! 45 min. €45 inclusief massage-olie en thee na afloop.

Ter ontspanning, om stress en emoties uit dit gebied los te maken en los te laten. Kan ook in combinatie met een Yin Massage.

Ik masseer je hoofd, gezicht, schouders, armen, hals , borst, borsten en buik.

Ter verduidelijking: de massage is voor vrouwen met ontbloot bovenlichaam.

Kleine AdemCirkel en grotere AdemCirkel

De cirkel is rond, de ademhaling wordt circulair. Voel je verbonden met de aarde, de natuur, het leven en de mensen om je heen. Ook dat geeft het gevoel dat alles één is. En dat is precies waar de filosofie van de Dao over gaat.

Samen deze VerbondenAdemhaling beleven is een ervaring die wonderlijke energieën laat samen smelten. Elke sessie, elke cirkel is een unieke beleving.

Eerst volgende AdemCirkel:

  • Kleine Cirkel  Zaterdag 17 februari 2024, aanvang 19.30u – 22.00u. Woensdag 21 februari 2024, aanvang 19.30 – 22.00u. (~VOL). Thema Aarde, balans, gronden, vertrouwen, voelen en voeden. Maximaal 3 personen, €50 inclusief water, thee, fruit en chocola na afloop. Locatie Thuisreis zolderstudio aan huis, Horst.
  • Grote Cirkel thema Aarde, balans, gronden, vertrouwen, voelen en voeden.  Zaterdag 2 maart 2024, aanvang 19.30u – 22.00u. Min. 4 pers. –  8 pers. €50 inclusief water, thee, fruit en chocola na afloop. Kom in comfortabele los zittende kleding, vooraf lichte maaltijd nuttigen. Eigen badlaken meenemen. Locatie Almeweg 11 Horst.
Thuisreis studio Horst