Stress Release & AdemKracht

BreathPower,  AdemKracht, wat is dat?

Er zijn veel benamingen voor de leer van effectief ademhalen. Daarbij behoren tientallen diverse ademhalingstechnieken, in Yoga en Qigong zijn er hele te beoefenen en daarom past het helemaal bij Thuisreis. 

De Healing Breath techniek is een andere benaming voor Transformational breathing van Judith Kravitz. In het Nederlands spreken we van Verbonden Ademhaling. Een Healing Breath ademsessie werkt op drie gebieden:

  • Het fysieke lichaam
  • Het emotionele systeem
  • Mentaal en spiritueel niveau

Fysiek vindt er een zuivering plaats van zuurstof en het ervaart enorme boost. Als een kettingreactie geeft dit ruimte in het lichaam, geest en sensaties in een hogere frequentie die je raken en als aangenaam kunt ervaren, emoties krijgen ruimte op losgelaten te worden. Een ademsessie lucht op. Voor iedereen! Dit brengt ook een verbondenheid tussen lichaam en geest. Je kunt je liefdevoller voelen en meer eenheid ervaren met jezelf, je ware ik, met alles wat er nu wel of niet is.

Door bewust en effectief te ademen wordt je waarnemingsvermogen aanzienlijk vergroot, wordt lichaams natuurlijk zelfherstellend vermogen geoptimaliseerd, kun je bewuster keuzes maken en vinden er gezonde processen plaats.

Van top tot teen, zelfs op dieper cel niveau, bereik je verbetering voor jouw gehele welzijn. Transformatie die jouw geheel, holistisch verandering en verbetering brengt.

Diane’s Thuisreis naar AdemKracht

Sinds december 2022 ben ik officieel BreathWork Coach. Dat is een heel intensieve maar ook zeer bijzonder reisavontuur geweest, vol verrijking en wonderlijke ervaringen. Voor mezelf, mijn peergroup-genoten, maar ook alle clienten die ik al heb mogen laten ervaren wat effectief ademen voor bijzonder merkbaar effect heeft op je hele zijn.

Vanuit Qigong was ik me al bewust van wat AdemKracht met je kan doen. Ik heb deze opleiding als een cadeau aan mezelf; een bijzondere specialisatie gekozen. Ik was voor mezelf opzoek naar mijn Yang, mijn kracht. Ik had me al verdiept in de Wim Hof Methode, wat een soortgelijke benadering heeft als BreathWork. Ik was nieuwsgierig naar welke mogelijkheden dit zo opleveren als ik het combineer met Qigong en hoe je de stress en trauma uit het fysieke lichaam los kan laten. De holistische effecten zijn direct merkbaar en werken door voor een langere periode, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Ik ben 2x 5 dagen voor deze opleiding afgereisd naar Zweden waar Erik van Tilburg Ockelbo BreathWork instituut is gevestigd. Maar ook in Nederland hebben we diverse trainingsbijeenkomsten gehad, zelfstudie, samenstudie en praktijk opdrachten.

Nu ben ik klaar om er zelfstandig mee aan de slag te gaan. Ik zie mooie mogelijkheiden wanneer ik mijn kennis van de Dao, TCM combineer met deze technieken.

 

AdemWerk 1 op 1 

Op veilige en vertrouwde wijze ga ik graag verder met AdemWerk privé sessies. Hiervoor kun je met mij een afspraak maken, dinsdagochtend, dinsdagmiddag, donderdagochtend en donderdagmiddagen zijn daarvoor regelmatig beschikbaar (avond of weekeind soms ook mogelijk). Een sessie duurt ongeveer 2 uur en kan worden gezien als een afspraak bij een masseur, maar dan met kleding aan. 

Ik ontvang je in mijn eigen studio aan huis. Jij komt in comfortabele niet knellende kleding. Jij gaat aan het ‘werk’, ik begeleid, coach, verzorg je, masseer en geef hier en daar acupressuur op aanwijzing van jouw eigen persoonlijke intentie.

Kleine AdemCirkel en grotere AdemCirkel

De cirkel is rond, de ademhaling wordt circulair en je verbonden voelen met de aarde, de natuur, het leven en de mensen om je heen dat geeft ook het gevoel dat alles één is. En dat is precies waar de filosofie van de Dao over gaat.

Samen deze VerbondenAdemhaling beleven is een ervaring die wonderlijke energieën laat samen smelten. Elke sessie, elke cirkel is een unieke beleving.

Om te beginnen zal ik starten in kleine setting van 3 a 4 personen, nog steeds om zelf ook het leerproces van het coachen goed eigen te maken en om op deze manier nog heel veel liefdevolle zorg en energie persoonlijk te kunnen geven aan jullie. Deze kring kan plaats vinden in mijn studio aan huis of op lokatie.

Voor een grote AdemCirkel afhankelijk van aantal deelnemers zal ik de hulp van mijn collega’s (Peergroep-genoten uit mijn opleiding).

Eerst volgende AdemCirkel:

  • Kleine Cirkel thema Aarde, balans, gronden, vertrouwen, voelen en voeden vrijdag 16 juni 2023, aanvang 20.00 – 22.00u, maximal 4 personen, €50 inclusief water, thee, fruit en chocola na afloop. 
  • Grote Cirkel thema Aarde, balans, gronden, vertrouwen, voelen en voeden.  Vrijdag 30 juni 2023, aanvang 20.00u. Duurt 2 a 2,5 uur. Min. 8 pers. – max. 15 pers. €50 inclusief water, thee, fruit en chocola na afloop. Meenemen; badlaken, optioneel eigen deken en/of klein kussen. Horst.
Thuisreis studio Horst