Massages

YinAdemMassage

Dit is een ontspanningsmassage. Jij geeft aan waar je intentie ligt bij deze massage, welke delen je van het lichaam (emoties of mindset) extra aandacht zou willen geven. Ik vind het fijn als ik daarmee goed op jouw wensen kan afstemmen. Met massage-olie masseer ik je intuïef, vooral om ontspanning te brengen. Daarbij let ik er vooral op dat je ontspanning kunt vinden.

Individuele  wensen zijn heel verschillend, maar ik kan je helpen met een ontspannen ademhaling te vinden, aarding of rust in het lichaam te brengen, je uit het ‘volle hoofd’ halen, ik kan wat drukpunt of acupressuur uitoefenen, (myo-)fascia massage technieken gebruiken en/of meridianen traceren/opschonen.

Vooraf stemmen we daarom eerst even af, na afloop geef ik je graag gelegenheid om nog even na te genieten met een kopje thee.

De massage zelf duurt 45 – 60 – 90 min. min. de totale tijd is dus minimaal een half uur langer.

BreathPower
Borstmassage

BorstMassage

Op dit moment ben ik op dit gebied nog aan het leren en ontwikkelen. Heb hiervoor al wat Workshops gevolgd en start er nog een wat specialistischer opleiding voor.

Deze massage is nu nog tegen een gereduceerd tarief of in combinatie met een Yin Massage.

De buik en borsten worden in een massage vaak overgeslagen, maar juist daar ervaren wij vrouwen zoveel emoties die daar kunnen stagneren en de doorstroming kunnen blokkeren.

Met massage-olie masseer ik gezicht, hals, armen, borst, borsten en buik gebruik makend van de meridianen, zowel lymfatisch stelsel.

De sessie duurt 45 min. masseren of langer in combinatie van een YinMassage of AdemCoaching.

Vooraf stemmen we af en na afloop genieten we nog even na met thee.

Helende Liefde

Verbinden van Yin en Yang geeft energie, Qi! Wanneer je Qi de transformatie naar liefde maakt kun je helende processen activeren. Wat de Tibetanen Tantra noemen, noemen we in het Taoïsme Helende Liefde.

In een veilige setting verkennen we door middel van verschillende oefeningen in ademhaling, aanraking, meditatie en beweging, massage, acupressuur deze pure vorm van liefdevolle verbinding.

Het vertrekpunt komt altijd vanuit jezelf in het huidige moment, het hier en nu.

Intuïtief verkennen we deze heilige vorm van de Dao. Het kan een zeer bijzondere belevingsreis zijn, waarvan het reisdoel altijd je Thuisreis is, de weg naar je (eigen) hart.

Wensen maar vooral grenzen dienen ten alle tijden gerespecteerd te worden.

Sessie van 120-150 min.

Inclusief thee, fruit, gratis intake en voorafgaand op elke sessie is er een afstemgesprekje of afstemoefening.

Met nieuwe clienten is er altijd een intake/aftemgesprek om te verkennen. Op basis van welbevinden/ gevoel/ energie-uitwiseling van zowel de client als mijzelf kan de sessie wel of geen doorgang vinden.