Over Thuisreis

Welkom bij Thuisreis!

Ik ben Diane Zuiderwijk, een moderne Taoïstische somatische therapeut en gids op het pad van innerlijke helende processen, zelfontdekking en persoonlijke groei. Ik leid je naar het pad van levensenerQi!

Mijn levensreis begon in Delft en bracht me naar het Zuid-Hollandse Den Hoorn, waar ik op groeide en ontdekte dat reizen fantastische ervaringen, (mensen)kennis en energie oplevert. Sinds 2001 heeft mijn pad me naar Horst gebracht, waar ik mijn thuis en roeping heb gevonden. Als ervaren docent met meer dan 20 jaar onderwijservaring, heb ik geleerd dat echte transformatie begint wanneer we ons hart volgen en ons verbinden met onze innerlijke wijsheid.

Door mijn ontdekking van Qigong heb ik ervaren dat de levensfilosofie van de Dao en de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) naadloos bij me past. Ik put kracht en inzicht uit deze eeuwenoude wijsheden en verbind ze met moderne technieken die op de kennis uit de natuur gebaseerd zijn. De kennis die ik heb opgedaan, deel ik graag, zodat ook jij je levensenerQi volledig kunt laten floreren en in harmonie kunt leven met jezelf en de wereld om je heen.

De naam Thuisreis ontstond rond 2017 uit mijn eigen zoektocht van heimwee naar het thuisgevoel. Het is de weg naar het hart waar we onze ware essentie vinden en omarmen. Wie de innerlijke reis naar binnen weet te maken, ontdekt een bron van informatie, antwoorden op vragen, kracht en kennis die je leert je Qi, je levensenergie, volledig te benutten en te cultiveren.

Thuisreis omvat inmiddels veel meer dan alleen Qigong. Ik heb talloze specialisaties opgenomen in mijn programma’s, groeps- en individuele trainingen, workshops, cirkels en retraites. Al deze trainingen zijn gericht op jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele welzijn. Uitgangspunt voor al deze technieken is jouw fysieke lichaam in het hier en nu, die aanspraak maakt op het natuurlijke zelfherstellende vermogen en hoe je daar moeiteloos en transformatief mee kan ‘werken’. Door alle facetten  te onderzoeken, ervaring op te doen en feedback van mijn Thuisreizigers is het mogelijk geworden om unieke combinaties te maken van de verschillende onderdelen en deze als één geheel aan te bieden in training en opleidingen. Aanspraak maken op je eigen bio-intelligentie is op deze manier voor iedereen toegankelijk, ieder op eigen niveau, werkend aan eigen thema’s.

Reis met me mee langs de vijf elementen en maak kennis met ademwerk in allerlei Yin en Yang technieken, (zelf en duo) massages, borstmassage, accupressuur, zuivering en traceren van meridianen, milde detox programma’s, Myo Fascia Release, trillen en schudden, Qigong meditaties, Qigong Flow, Yin Yoga, Yoni-Steam Rituelen, Qi-Danza en Healing Love!

Langzaam maar zeker ontwikkelt Thuisreis zich tot een opleidingsinstituut waar ervaringsreizen centraal staan. Deze reizen zijn toegankelijk voor wie bereid is haar/zijn innerlijke kracht te ontdekken.

Certificeringen en Ervaring

De afgelopen jaren heb ik verschillende certificeringen en opleidingen voltooid. Ik ben bijvoorbeeld gecertificeerd Qigong Flow en Yin Yoga docent, BreathWork coach en Yoni-Steam facilitator. Daarnaast heb ik deelgenomen aan diverse specialisatie trainingen,workshops en volg maandelijks bijscholingen in mijn vakgebieden.

Mijn Aanpak

Mijn trainingen zijn gebaseerd op het principe van zelfontdekking en ervaringsgericht leren. Ik geloof in het belang van het voelen en ervaren van de technieken, in plaats van alleen maar theoretische kennis over te dragen. Daarom moedig ik mijn deelnemers aan om actief deel te nemen aan de oefeningen, en bied ik ruimte voor persoonlijke reflectie en delen van ervaringen na afloop.

Tijdens mijn trainingen geef ik informatie en educatie, bied ik veiligheid geheel zichzelf te zijn, met respect voor jezelf en de ander, om op die manier toegang te krijgen op je werkelijke wijsheid. De bijzonderste informatiebron die duurzaam en onbetaalbaar is. Na afloop van trainingen is er gelegenheid om tot jezelf te komen en je ervaringen te delen, als je dat wilt.

Wil je mij steunen met een mooie review om mijn werk en kennis verder te verspreiden, klik dan op de onderstaande link “review”. Wil je leren om jouw  levenskracht te versterken en te cultiveren, voel je dan vrij om contact met me op te nemen, om deel te nemen of je vragen te stellen.

Liefs en Qi,

Diane

Welkom bij Thuisreis
Diane Zuiderwijk