Wintercursus of meteen door naar de Zomer!

De wintertijd is begonnen, de feestdagen staan voor de deur en tot het Chinese Nieuwjaar 12-2-2021 (Carnavalsvakanntie) begint kun je met me mee reizen in de wereld van Qigong Flow om te ontdekken of de Yin enegerie ook zo goed is voor jou?!

De lessenreeks van 9 lessen, waarvan de eerste tevens de proefles is, staat in het teken van het element Water, wat hoort bij de winter centraal.

Op donderdagavond binnen of dinsdag- en vrijdagochtend buiten kun je zo aansluiten om de kalmte en ontspannen Qigong Flows te ervaren.

Proeflesdata:

* Dinsdag 10u-11u Buiten 1 december

*Donderdag 20.15-21.15u Binnen 3 december

*Vrijdag 9.30-10-30u of 10.45-11.45u Buiten 4 december (Let op! Minder lesdata beschikbaar ivm eigen docentenopleiding Yin Yoga)

Kleinschalig en in persoonlijke sfeer neem ik je mee in dynamische meditatieoefeningen, ademhalingstechnieken, acupressuur, zelfmassage en oefeningen die passen bij het seizoen. Dit seizoen staan; de nieren, blaas, centrale zenuwcentrum, waaronder de rug, het oor, centraal in de lessen en oefeningen. Qigong Flow heeft een holistisch karakter dus worden in elke les ook uit de andere elementen oefeningen aanbod. Zodat er altijd voor iedereen een energie wordt aangesproken waar juist jij behoefte aan hebt.

Bij voldoende animo kan deze les verlengd doorgaan na de carnavalsvakantie. De voorjaars en zomerlessen zullen in het teken staan van de bijbehorende elementen; lente-hout en zomer-vuur.

Heb je interesse, nog vragen of wil je meteen aanmelden vul dan het contactformulier op deze website in. Ik probeer dan zo snel mogelijk te reageren.

***

Ben je wat onzeker i.v.m. Corona?! Tijdens de lessen is afstand houden geen enkel probleem, er is geen fysiek contact nodig. Ik volg de richtlijnen zoals Yogacentrum L’Espoir hanteert (RIVM).

In de lockdown periode heb ik bijvoorbeeld online lessen via Meet(Google) verzorgd, waar alle binnen deelnemers gebruik van hebben gemaakt en ik maakte elke week een filmpje van de les die alleen voor cursisten terug te kijken is op YouTube.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *