Donderdagavond Qigong Binnen!

Proefles 15 oktober 20.15-21.15u

Nieuwsgierig geworden of Qigong Flow ook wat voor jou kan zijn? Komt de avond jou beter uit of lijkt het jou prettiger om oefeningen binnen te doen? In de periode tussen de herfstvakantie en kerstvakantie geef ik een kennismakingscursus, binnen bij Yogacentrum L’espoir.

De lessenreeks van 8 lessen staat voornamelijk in het teken van herfst en het element Metaal. Voorafgaand kun je zelfs meedoen met de proefles op donderdag 15 oktober.

Kleinschalig en in persoonlijke sfeer neem ik je mee in dynamische meditatieoefeningen, ademhalingstechnieken, acupressuur, zelfmassage en oefeningen die passen bij het seizoen. Dit seizoen staan de longen, dikke darm, schouders, neus en ademhalingssysteem centraal in de lessen en oefeningen. Qigong Flow heeft een holistisch karakter dus worden in elke les ook uit de andere elementen oefeningen aanbod. Zodat er altijd voor iedereen een energie wordt aangesproken waar juist jij behoefte aan hebt.

Bij voldoende animo kan deze les verlengd doorgaan. De lessen tussen januari en de carnavalsvakantie zullen in het teken staan van het Water element, winter.

Heb je interesse, nog vragen of wil je meteen aanmelden vul dan het contactformulier op deze website in. Ik probeer dan zo snel mogelijk te reageren.

***

Ben je wat onzeker i.v.m. Corona?! Tijdens de lessen is afstand houden geen enkel probleem, er is geen fysiek contact nodig. Ik volg de richtlijnen zoals Yogacentrum L’Espoir hanteert (RIVM).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *