Qigong Flow (Binnen) Horst

Welkom in het Water element – Winter seizoen! Ontwaak uit je winterslaap of uit de lockdown! We gaan rustig op weg van Yin naar Yang energie. Op Dinsdagavond van 20.15-21.15u is er weer Qigong Flow Binnen.

We kunnen gebruikmaken van een studio bij Yogacentrum L’Espoir, Almeweg 11, Horst. 

Minimaal aantal deelnemers is 6 personen, maximaal 12.

Net als bij de buitenlessen maak ik ook binnen gebruik van de 5 elementen gekoppeld aan de seizoenen, de natuur en omstandigheden zoals wij die hier in Nederland ervaren. Zo blijven de oefeningen afwisselend en actueel en is er voldoende kans om wat verschillende bewegingen meer eigen te maken.

Data van Yin naar Yang, we gaan van start met het element Water – Winter:

18, 25 januari 2022,

1, 8, 15, 22 februari,

8, 15, 22, 29 maart

5, 12, 19 april

10, 17, 24, 31 mei

7, 14, 21, 28 juni

5, 12 juli 2022

niet op: 1 maart carnavals-voorjaarsvakantie, 26 april en 3 mei meivakantie, 19 juli zomersluiting Vuur element- workshop (apart opgeven), van 22 juli t/m 5 september zomervakantiesluiting 

Maak de witte tijger in je wakker met deze Metaal Flow

Deze 10 lessen staan in het teken van kennismaken met Qigong Flow. Het element metaal zal centraal staan, omdat dit past bij de herfstperiode, maar ik zal jullie rustig meenemen door de verschillende fases van alle elementen en basisbegrippen.

Qigong Flow is zelf ervaren door doen. Ik begeleid je door de bewegingen en oefeningen. Emoties kunnen tijdens de les soms bijna letterlijk ‘aangeraakt’ worden. Schrik daar maar niet van. Het loslaten van stagnatie en blokkades wordt meestal als opluchting ervaren en dat kan bij de helende processen horen van deze bewegingen en oefeningen die lichaam en geest met elkaar verbinden.

Kledingadvies en benodigdheden

Draag comfortabele, losse of in iedergeval niet knellende kleding. Denk bij het kleden aan laagjes, zodat je wat uit kunt doen als je het warm krijgt of wat aan kan doen om je warm te houden. Het contact maken met de voeten op de vloer is erg belangrijk, dit kan het best op blote voeten of sokken, evt kan ook op turnschoentjes. In de studio geen schoenen dragen van buiten, die blijven onder de banken bij de kapstokken.

Yogamatten zijn in de studio aanwezig, wel graag een handdoek meenemen om hierop te leggen als je tijden de afsluitende meditatie gaat zitten of bij enkele oefeningen op de mat kunt gaan liggen.

Verder hanteer ik de huisregels van Yogacentrum L’Espoir waar we te gast zijn. 

En verder…

“Masker” af,  innerlijke glimlach aan.

 

Lestarief

Thuisreis Qigong Flow 

Met de seizoenen en de 5 elementen mee.

Dit half jaar zijn dat 3 elementen: Winter – Water, Lente- Hout, Zomer-Vuur

Cursus van
10 lessen

 €90

€ 85

Element Hout, Voorjaar, Yang! Start maart 2022

Lente aanbieding

Cursus van
20 lessen
€160
€150
Van januari 2022 tot de zomervakantie
( Elementen die uitgebreid voorbij komen zijn: Winter – Water, Lente-Hout, Zomer-Vuur)
Eerste ProeflesgratisZelf proberen, ervaren = leren en weten of Qigong Flow ook iets voor jou is!
Bij de cursus van 10 of 20 lessen is dit tevens les 1 als je besluit de cursus te vervolgen.
   
Losse les€12,50Meerdere lessen zijn aan te bevelen voor betere resultaten van ontspanning, de interne meditatieve focus en om de bewegingen te koppelen aan het motorische geheugen. Een vaste groepssamenstelling is gewenst om een veilige, prettige en persoonlijke sfeer te kunnen bieden aan alle deelnemers
Privé Coaching€60 
Later instromen? Later instromen kan ook tussentijds.
Neem contact met me op voor de mogelijkheden.