Qigong Flow (Binnen) Horst

5 oktober 2021 gaat de herfst cursus Qigong Flow Binnen voor de 2e keer van start! 

Dit seizoen zal dit zijn op dinsdagavond van 20.15-21.15u.

Er waren al een paar dames geïntereseerd voor een avondles, omdat overdag niet iedereen uitkomt, bovendien zijn we binnen niet afhankelijk van de weersomstandigheden. Ik heb er in iedergeval al heel erg veel zin in! Ik hoop jullie ook?!

We kunnen gebruikmaken van een studio bij Yogacentrum L’Espoir, Almeweg 11, Horst.

Minimaal aantal deelnemers is 5 à 6 personen.

Mijn wens is om Qigong Flow ook in 2022 voort te zetten, zodat ik in mijn lessen de seizoenen en de elementen kan laten vervolgen zoals ik dat ook in de buitenlessen doe. Zo blijven de oefeningen afwisselend en actueel en is er voldoende kans om wat verschillende bewegingen meer eigen te maken.

Data Herfstcursus – Element Metaal:

5,12,19 oktober, 2, 9, 16, 23, 30 november, 7 en 14 december

niet op: 26 oktober (herfstvakantie)

Data vervolg Element Water (Winter)

11, 18, 25 januari 2022, 1, 8, 15, 22 februari, 8, 15, 22, 29 maart

niet op: 1 maart (voorjaarsvakantie)

Herfstaanbieding 10 lessen €75 (kennismakings actie)

Maak de witte tijger in je wakker met deze Metaal Flow

Deze 10 lessen staan in het teken van kennismaken met Qigong Flow. Het element metaal zal centraal staan, omdat dit past bij de herfstperiode, maar ik zal jullie rustig meenemen door de verschillende fases van alle elementen en basisbegrippen.

Qigong Flow is zelf ervaren door doen. Ik begeleid je door de bewegingen en oefeningen. Emoties kunnen tijdens de les soms bijna letterlijk ‘aangeraakt’ worden. Schrik daar maar niet van. Het loslaten van stagnatie en blokkades wordt meestal als opluchting ervaren en dat kan bij de helende processen horen van deze bewegingen en oefeningen die lichaam en geest met elkaar verbinden.

Kledingadvies en benodigdheden

Draag comfortabele, losse of in iedergeval niet knellende kleding. Denk bij het kleden aan laagjes, zodat je wat uit kunt doen als je het warm krijgt of wat aan kan doen om je warm te houden. Het contact maken met de voeten op de vloer is erg belangrijk, dit kan het best op blote voeten of sokken, evt kan ook op turnschoentjes. In de studio geen schoenen dragen van buiten, die blijven onder de banken bij de kapstokken.

Yogamatten zijn in de studio aanwezig, wel graag een handdoek meenemen om hierop te leggen als je tijden de afsluitende meditatie gaat zitten of bij enkele oefeningen op de mat kunt gaan liggen.

Verder hanteer ik de huisregels van Yogacentrum L’Espoir waar we te gast zijn. 

En verder…

“Masker” af,  innerlijke glimlach aan.